voor een echte camping vakantie... natuurlijk - Martigues – Côte Bleue

    facebook 

english version

video 360

menu

Ligging

Camping Felix de la Bastide  is gelegen in Massane in de gemeente Saint Mitre-les-Remparts aan de wilde westkust van Etang de Berre, in het departement Bouches du Rhône op 5km van Martigues met een goede verbinding naar de stranden van de Côte Bleue, de Calanques,  de mooiste dorpen van de Provence  en de Camargue. Lyon ligt op 300km en Parijs op 760km.
N43 ˚28’10.78 – E5 5  ̊ 1’26.216

Routebeschrijving

voitureMet de auto

Uit het Noorden via de snelweg A7(tol) neem de richting Istres/Salon de Provence, daarna richting Martigues. Voor St.Mitre-les-Remparts, bij de tweede rotonde na Istres, sla linksaf  op de D52 naar « Varage/Massane/les Plages ». Na 2 km, links afslaan naar de  Alleé Plage  d’Arthur. De camping ligt aan het einde van de allée.

Als u uit andere richtingen komt, neem de richting van Martigues, daarna Istres via de D5, afrit Saint Mitre. Bij de rotonde de eerste afslag rechts richting Saint Mitre op de D50 daarna de eerste weg rechts naar richting « Varage/Massane /Campings » D52. Aankomst in Massane eerste straat rechts  naar de « allée Plage d’Arthur ». De camping ligt  op 100m aan het einde van de allée.

trainMet de trein/ bus

De dichtstbijzijnde  TGV-stations zijn in Aix en Provence en Marseille-St.Charles, op 50 minuten van de camping (Parijs-Marseille TGV reis duurt ongeveer 3 uur).

De TER »Le petit train bleu »verbindt  de stations van Marseille  St. Charles naar Miramas via Martigues en Istres.

Lijn 29  die van Martigues naar Istres gaat, gaat naar het strand van Massane naar Saint Mitre les Remparts, dat ligt op 300m van de camping.

avionMet het vliegtuig

De luchthaven van Marignane, in de buurt van Marseille,  is 45mn  van de camping met de auto.